Sig mig engang Søren, er det ikke svært at blive jagerpilot? Og var du aldrig ved at give op undervejs? 

Når jeg får disse spørgsmål, fx til mine foredrag, giver det som regel anledning til en rigtig spændende dialog om mål, mening og relationer.

For selvom det korte svar er ”jo” – det er svært – så havde jeg inderst inde altid en tro på, at jeg ville gennemføre uddannelsen og nå mit mål om blive F16-pilot.

Og det mener jeg særligt, der er to grunde til.

🌱 For det første havde jeg et klart mål om at blive jagerpilot. Det var min store drøm, jeg havde faktisk ingen plan B, og jeg var fuldt indstillet på, at det ville kræve det maksimale af mig. Målet gav mig mening, og meningen gav mig styrke, når det var svært.

🌱 For det andet, og mindst lige så vigtigt, så havde jeg under uddannelsen gode mennesker omkring mig. Ægte holdkammerater, jeg arbejdede sammen med og kunne tale med om alt det svære, men også om succesoplevelserne. Relationen holdt mig på sporet af mit mål, og det gav mig samtidig mening at kunne bidrage til, at andre nåede deres mål.

Så når jeg i dag taler om målsætning og trækker på mine erfaringer, opfordrer jeg altid til to ting:

👉 Sørg for, at målene giver mening og husk at dele dem med andre.