Foredrag

Teamets kraft

Et motiverende foredrag for medarbejdere og ledere om teamets kraft – som eneste vej til store resultater, social tryghed og arbejdsglæde.

Som F16-jagerpiloter er man intet uden sine kolleger! Alle operationer i luften foregår 2 og 2 eller i større formationer, nogle gange kun med én meter mellem vingerne, så man altid er parat til at hjælpe og støtte hinanden. F16-piloter træner sammen, løser farefulde missioner sammen – og kender man ikke sine kolleger rigtig godt, kan det på et splitsekund få fatale konsekvenser.

Denne fasttømrede forståelse for teamets altafgørende betydning har fulgt F16-pilot, Søren Sørensen, igennem sine mere end 20 år i Flyvevåbnet. Samtidig er det netop værdien af teamets kraft, som Søren sætter fokus på under dette populære og motiverende foredrag for medarbejdere og ledere.

Søren drysser om sig med hæsblæsende anekdoter fra militære operationer som F16-pilot. Men han sætter altid oplevelserne i perspektiv, så de bidrager med vigtig inspiration til, hvad man på arbejdspladsen selv kan gøre for at aktivere ”teamets kraft” – og bane vejen for store resultater, øget social tryghed, mere mening og arbejdsglæde.

Hør bl.a., hvorfor aktiveringen af teamets kraft kræver:

  • Klare fælles mål.
  • Muligheden for at gå i ”missionsbobler”, hvor alle unødvendige forstyrrelser aktivt holdes ude.
  • En sund vekselvirkning mellem at være i ”træningsmode” og ”missionsmode”, og redskaberne til at håndtere det, når man ryger i ”overlevelsesmode”.
  • En kultur, hvor der er tid til at ”kigge op” – for virkeligheden er der, når vi kigger op fra computeren og ser vores kolleger i øjnene.
  • Åbenhed, ærlighed og social tryghed – og en kultur, hvor det er en styrke at spørge om hjælp og lære fra sig.

Søren Sørensens mål med sine motiverende foredrag er altid, at deltagerne går derfra med inspirerende ”øjenåbnere”, en tro på sig selv, hinanden og teamets kraft. Arbejder man med ”teamets kraft” kan man sammen klare de største missioner og samtidig være i trivsel – også selvom oddsene nogle gange er hårde.

Er I klar til et motiverende foredrag? Så gør som Novo Nordisk, Bestseller, Rigspolitiet, Arbejdernes Landsbank, Finans Forbundet, Danmarks Tekniske Universitet, Kroman Reumert, Nykredit og mange af de andre, som har booket Søren Sørensen som foredragsholder for deres medarbejdere og ledere.

Forespørg uforpligtende på foredraget

Udfyld formularen og bliv ringet op til en uforpligtende snak om kurset. Du kan også kontakte Søren Sørensen direkte på (+45) 53 54 31 00 eller via motivationsforedrag@gmail.com.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Det bedste oplæg på hele seminaret”. Det var reaktionen fra flere efter Søren Sørensen oplæg om Teamets kraft for en DR-redaktion. Selvom eksemplerne stammer fra Flyvevåbnets verden, så er det meget relaterbart også på en mere almindelig arbejdsplads, hvor samarbejde, frustrationer og mangel på dialog kan være en udfordring mellem kolleger.

 

Inge Borggaard, Redaktionschef DR Nyheder

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Det var inspirerende og konstruktivt, og det igangsatte mange relevante diskussioner og reflektioner. Du “brænder” igennem med dine budskaber og erfaringer, og vi er nu helt sikkert i en bedre position til at fortsætte vor digitale transformation.

 

Ledelsesgruppen i Global Supply, Egmont.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

 

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

 

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

 

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

 

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

“Det bedste oplæg på hele seminaret”. Det var reaktionen fra flere efter Søren Sørensen oplæg om Teamets kraft for en DR-redaktion. Selvom eksemplerne stammer fra Flyvevåbnets verden, så er det meget relaterbart også på en mere almindelig arbejdsplads, hvor samarbejde, frustrationer og mangel på dialog kan være en udfordring mellem kolleger.

 

Inge Borggaard, Redaktionschef, DR Nyheder