Emnekatalog, magasin & inspiration

Gratis downloads

Emnekatalog, magasin & inspiration


Emnekatalog

Søren Sørensens inspirerende kurser for medarbejdere og ledere omsætter teori til praksis, byder på en række spændende øvelser og er samtidig krydret med sjove, spændende og hæsblæsende anekdoter fra førersædet af et F16-fly. Kursusdagen kan sammenstøbes ud fra nedenstående emnekatalog, så indholdet præcist dækker jeres ønsker, behov og virkelighed.

Download emnekataloget her.

Foredragsbeskrivelse

Få nye perspektiver på trivsel, samarbejde, tryghed og den fælles vej til store resultater på arbejdspladsen.

Download foredragsbeskrivelsen her.

Magasin

Et skud inspiration til trivsel, mere mening og psykologisk tryghed. Jeg har samlet nogle af mine små, store, hurtige og dybsindige refleksioner i et lille magasin, som du frit kan downloade – til dig selv og din arbejdsplads.

Download magasinet her.

Inspiration

5 ting, jagerpiloter gør for at minimere risikoen for stress. Som en inspiration til det stressforebyggende arbejde i din organisation – og i din egen hverdag – får du på mine slides herunder 5 af de principper, man altid arbejder efter som jagerpiloter.

5 ting, jagerpiloter gør for at minimere risikoen for stress.

Forespørg på Sørens kurser og foredrag

Udfyld formularen og bliv ringet op til en uforpligtende snak med Søren Sørensen og hans kurser og foredrag. Du kan også kontakte Søren Sørensen direkte på (+45) 53 54 31 00 eller via motivationsforedrag@gmail.com.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Det var inspirerende og konstruktivt, og det igangsatte mange relevante diskussioner og reflektioner. Du “brænder” igennem med dine budskaber og erfaringer, og vi er nu helt sikkert i en bedre position til at fortsætte vor digitale transformation.

 

Ledelsesgruppen i Global Supply, Egmont.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

 

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

 

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

 

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

 

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

“Det bedste oplæg på hele seminaret”. Det var reaktionen fra flere efter Søren Sørensen oplæg om Teamets kraft for en DR-redaktion. Selvom eksemplerne stammer fra Flyvevåbnets verden, så er det meget relaterbart også på en mere almindelig arbejdsplads, hvor samarbejde, frustrationer og mangel på dialog kan være en udfordring mellem kolleger.

 

Inge Borggaard, Redaktionschef, DR Nyheder