Som F16-jagerpilot har jeg været udsendt en del gange, og hver gang har det været på meningsfulde missioner. Det gav mening for mig, at jeg skulle afsted – og jeg følte hver gang, at der var brug for mig.

Men mange gange skete der alligevel dét, som jeg tror sker for de fleste af os. 

Jeg blev ramt af tvivlen.

Hvorfor er det egentlig, jeg gør det her? Gør jeg en forskel? Og giver det overhovedet mening.

Når jeg blev ramt af disse følelser, var der én ting, som fik mig op på hesten igen, og som jeg også fortæller om, når jeg holder mine foredrag om mening, trivsel og fokus.

Jeg hev horisonten tættere på. 

Så i stedet for at spekulere over den STORE mening, tænkte jeg, hvad skal meningen være med denne uge, i dag eller måske bare de næste timer? Kunne det ikke ”bare” være at gøre én god ting for en kollega? At bidrage til et ekstra smil i teamet, eller at ringe hjem til min familie.

At hive horisonten tættere på giver mig mening, særligt når presset er stort.

Måske er det samme tilfældet for dig?