Har du set ”Maverick” folde sig ud i Top Gun-filmene, har du måske et billede af jagerpiloter som spændingssøgende individualister, der klarer ærterne selv.

Filmene er fantastisk underholdning – men også langt fra virkeligheden.

For som jagerpiloter er man toptrænet i teamwork. Her er samarbejde, tillid og psykologisk tryghed hele forudsætningen for at kunne lykkes og trives under det store pres, som følger med jobbet. Jagerpiloter flyver altid 2 og 2 eller i større formationer og er dybt afhængige af hinanden i luften. Man forbereder sig sammen, deler bekymringer og debriefer altid efter en mission, så man kan lære og blive bedre sammen.

Det er også derfor jeg trækker så meget på mine mange års erfaringer som F16-pilot, når jeg i dag holder mine foredrag og kurser om TEAMETS KRAFT og om alt det, vi kan opnå på arbejdspladsen, når vi sætter fællesskabet og teamet foran individet og solopræstationerne.

…i øvrigt så går det jo også op for de pænt arrogante og stridende piloter i Top Gun-filmene, at de faktisk har brug for hinanden. Måske husker du også det ikoniske citat: You can be my wingman anytime! 😎

Vil du vide mere om mine foredrag og kurser, så skriv eller ring endelig til mig.