Kursusudtalelse:

MM Composite: Søren Sørensen hjalp os med at sætte handling bag strategien – og rydde op i forstyrrelserne!

Hos den danske produktionsvirksomhed, MM Composite A/S, har en større ledergruppe gennemført et kursusforløb med forhenværende F16-jagerpilot og foredragsholder, Søren Sørensen. Resultatet er allerede mærkbart, og ned igennem organisationen arbejder man nu med effektive ”missionsbobler”, som gør det muligt at nå i mål med det vigtigste – med fokus, trivsel og tryghed som afgørende ingredienser.

”I MM Composite står vi midt i implementeringen af en ny strategi. Blandt andet derfor var vi på udkig efter et kursusforløb til vores ledergruppe, som kan hjælpe os med at holde os på sporet, så pseudoarbejde, diverse forstyrrelser og ’det plejer vi at gøre’-mentalitet ikke får lov til at spænde ben for de mål, vi sammen skal opnå.”

Sådan lyder det fra Kent B. Madsen, founder hos MM Composite, der er førende udvikler og producent af kompositkomponenter til cleantech-industrien. Og hos MM Composite fortryder man ikke et sekund, at valget netop faldt på et kursusforløb med forhenværende F16-jagerpilot og foredragsholder, Søren Sørensen, under overskriften ”Effekt gennem fokus – trivsel gennem tryghed”.

Lederteamet på 16 mand hos MM Composite hæfter sig blandt andet ved, hvordan Søren Sørensen med kurset formår at gøre det komplekse jordnært og ikke mindst, hvor meget der for en virksomhed som deres er at lære fra jagerpiloternes verden, hvor 100 procent fokus, nøjagtig planlægning og ubetinget kollegial tillid er altafgørende. Samtidig har man hos MM Composite været begejstret for Sørens undervisningsstil: 

”Søren Sørensen er på én og samme tid forfriskende underspillet og meget inspirerende. Man mærker tydeligt, at han helt oprigtigt brænder for emnet og for at klæde os godt på – og hans viden, brug af teori samt anekdoter som F16-jagerpilot går rent ind,” siger Kent B. Madsen fra MM Composite, som første gang stødte på Søren Sørensen til et af Sørens forskellige foredrag.

5 indholdsblokke – med en klar rød tråd

Kursusforløbet med Søren Sørensen blev hos MM Composite afholdt over 3 måneder, fordelt på 5 indholdsblokke. I første indholdsblok blev scenen sat og med viden, inspiration og fascination fra sine mange år fra Flyvevåbnet introducerede Søren Sørensen deltagerne for ”missionsboblen” – et vigtigt mindset og ’arbejdsredskab’ til at skabe tydelig prioritering, retning og fokus i en travl arbejdshverdag.

I de efterfølgende indholdsblokke blev der bygget ovenpå med viden og værktøjer, som bl.a. gør det muligt at bekæmpe pseudoarbejde, træffe klogere beslutninger, planlægge hensigtsmæssigt og forudse forhindringer, at håndtere og undgå konflikter samt at skabe de bedste forudsætninger for social tryghed. Alle indholdsblokke blev ledsaget af praksisnære øvelser, så kursets indhold blev koblet direkte til den virkelighed, man stod i hos MM Composite:

”Kurset har en rigtig god vekselvirkning mellem teori, eksempler og øvelser, som gjorde det nemt for os at omsætte indholdet direkte til vores hverdag og udfordringer. Det er også noget af det, vi så ud af deltagerevalueringerne, som har været i top,” siger Margretha J. Magnusardóttir, som HR, LEGAL og IT-manager hos MM Composite.

Indhold fra kurset lever videre

Her på den anden side af kursusforløbet er man hos MM Composite ikke i tvivl om effekten, for indholdet lever videre i kulturen – og har skabt et fælles sprog og et fokus på dét vigtigste:

”I dag er det en integreret del af vores sprogbrug, at vi sammen og hver for sig kan gå i ’missionsbobler’, når der er brug for det. Det indebærer blandt andet, at der er opstået en accept af, at det er okay at sige fra over for nogle opgaver, at man ikke kan og skal være inde over det hele – og at alt ikke kan være lige vigtigt,” siger Margretha J. Magnusardóttir.

Herudover fremhæver man hos MM Composite, hvordan kurset har gjort dem bedre til at udfordre vante arbejdsgange samt ligegyldigt pseudoarbejde, og hvordan der er er opstået en større forståelse for, hvordan man spiller hinanden gode i teamet og sætter fælles sigte mod målet.

”Vi kunne i virkeligheden nævne mange flere gevinster fra kurser, og herfra skal lyde vores største anbefaling af Søren Sørensen og kurset,” slutter Kent B. Madsen.  

Vil du høre mere om kurset?

Er du nysgerrig? Og vil du gerne høre mere om kurset og udbyttet af det i din virksomhed, hvad enten det skal skræddersyes til leder- eller medarbejdergrupper? Så er du altid velkommen til at ringe direkte til Søren Sørensen på (+45) 5354 3100 eller til at bruge kontaktformularen her på siden.

Forespørg uforpligtende på kurset

Udfyld formularen og bliv ringet op til en uforpligtende snak om kurset. Du kan også kontakte Søren Sørensen direkte på (+45) 53 54 31 00 eller via motivationsforedrag@gmail.com.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Det var inspirerende og konstruktivt, og det igangsatte mange relevante diskussioner og reflektioner. Du “brænder” igennem med dine budskaber og erfaringer, og vi er nu helt sikkert i en bedre position til at fortsætte vor digitale transformation.

 

Ledelsesgruppen i Global Supply, Egmont.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

 

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

 

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

 

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

 

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen