Kursus

Effekt gennem fokus – Trivsel gennem tryghed

Jagerpilotens vej til et velfungerende team

En række motiverende workshops målrettet medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser. De fleste medarbejdere er motiverede og ønsker at gøre en forskel. Både for arbejdspladsen, kollegerne og
sig selv. Alligevel er der en række faktorer, som ofte spænder ben for den enkelte medarbejder og medarbejdergruppen – og derfor forhindrer arbejdspladsen i at udfolde sit fulde hverdagspotentiale. Med afsæt i sine erfaringer og oplevelser som F-16-pilot samt et dybdegående indblik i motivationsforskningen og
beslutningsteori viser Søren Sørensen bl.a., hvordan man som medarbejder, medarbejdergruppe og arbejdsplads kan opnå endnu bedre resultater ved at tage bevidst ansvar, ved at arbejde målrettet med prioriteringer og ved at gøre sig umage – hver eneste gang.

I tæt samarbejde med jer vil vi komme igennem en del spændende emner, som medvirker til bedre fokus og trivsel på jeres arbejdsplads. Over 4-5 workshops vil vi komme ind på emner som vilkår, tillid, mening, accept, beslutningsteori samt kommunikation og selv-ledelse. Kurset er et mix af teori, der omsættes til
praksis og processer, der sætter fokus på netop jeres behov. Det hele bliver krydret med spændende, sjove og hæsblæsende historier og anekdoter fra førersædet i et F-16 fly, for at sætte tingene i perspektiv og for at gøre emnerne mere nærværende og aktuelle for medarbejderne på netop jeres arbejdsplads.

Hør blandt andet hvorfor I kan drage nytte af:

  • Øget effekt af jeres indsats gennem fokus
  • Øge den sociale tryghed der forbedrer jeres trivsel, der igen skaber resultater
  • Viden om beslutningsteori for endnu bedre beslutninger
  • Bedre kommunikation og feedback og viden om faldgruber inden for disse områder
  • Tage ansvar og lede jer selv og arbejde målrettet mod bedre prioritering
  • Arbejde med grundelementer i trivsel

Forløbet er både velegnet både for ledere og medarbejdere på såvel offentlige som private arbejdspladser.
Giv os gerne et ring eller send en mail, så uddyber vi gerne

Forespørg uforpligtende på kurset

Udfyld formularen og bliv ringet op til en uforpligtende snak om kurset. Du kan også kontakte Søren Sørensen direkte på (+45) 53 54 31 00 eller via motivationsforedrag@gmail.com.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

 

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

 

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

 

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Sagt om Søren Sørensens kurser og foredrag

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

 

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen