Foredrag

Vejen til motiverede medarbejdere

Som udsendt F-16-pilot og chefen, der skal lede slagets gang i luften, er man fuldstændigt afhængigt af sit team. Er teamet ikke 100 procent bag dig – topmotiverede og fokuserede – kan det med kort varsel ende som et spørgsmål om liv og død.

Under foredraget ”Vejen til motiverede medarbejdere” anvender Søren Sørensen sine erfaringer fra jagerpiloternes verden og som udsendt chef til at sætte fokus på dét, han kalder den ’motiverende leders DNA’.

Søren Sørensen viser bl.a., hvorfor tydelig kommunikation om mål, retning og kerneopgaven er alfa og omega for lederen, som vil etablere en arbejdskultur, hvor medarbejderne helt naturligt får lyst til at gå de ekstra skridt for hinanden og arbejdspladsen.

Hør samtidig hvorfor den motiverende leder formår, at:

– Skabe et miljø, hvor man bruger succeserne og lærer af fejltagelserne for på den måde at blive stærkere individuelt og kollektivt.
– Skabe bred forståelse og tillid mellem de forskellige roller på arbejdspladsen.
– Skabe et (tilpas) udfordrende arbejdsmiljø.
– Udvise oprigtig engagement og interesse i medarbejderne.
– Give og modtage feedback.

Foredraget, som både er velegnet til ledergrupper på offentlige og private arbejdspladser, kan tilpasses de konkrete ledelsesmæssige udfordringer og dilemmaer, I måtte stå med på netop jeres arbejdsplads.

Book eller forespørg uforpligtende på foredraget ved at kontakte Søren Sørensen her.

Det siger andre

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Det siger andre

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Det siger andre

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Det siger andre

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Det siger andre

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Det siger andre

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen