Foredrag

Bryd muren og udnyt hverdagspotentialet

Et motiverende foredrag målrettet medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser.

De fleste medarbejdere er motiverede og ønsker at gøre en forskel. Både for arbejdspladsen, kollegerne og sig selv. Alligevel er der en række faktorer, som ofte spænder ben for den enkelte medarbejder og medarbejdergruppen – og derfor forhindrer arbejdspladsen i at udfolde sit fulde hverdagspotentiale.

Med afsæt i sine erfaringer og oplevelser som F-16-pilot samt et dybdegående indblik i motivationsforskningen viser Søren Sørensen bl.a., hvordan man som medarbejder, medarbejdergruppe og arbejdsplads kan opnå endnu bedre kollektive og individuelle resultater ved at tage bevidst ansvar, ved at arbejde målrettet med prioriteringer og ved at gøre sig umage – hver eneste gang.

Foredragets budskaber er krydret med spændende, sjove og hæsblæsende historier og anekdoter fra førersædet i et F-16-fly, som sættes i perspektiv og bliver gjort nærværende for medarbejderne på netop jeres arbejdsplads.

Hør blandt andet hvorfor I også på jeres arbejdsplads kan drage nytte af, at:

– Sætte tydelige mål for jer selv og hinanden.
– Droppe plan B.
– Gå all in – hver gang.
– Turde handle – frem for at afvente.
– Arbejde grundigt med forberedelsen.
– At arbejde målrettet med bedre prioritering.

Foredraget er både velegnet for medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser.

Det siger andre

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Det siger andre

Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ‘Ingen plan B’ og ‘Train as you fight’.

Iben Andersen, GN Netcom.

Det siger andre

Sørens foredrag tager ydmygt og respektfuldt afsæt i egne erfaringer som jagerpilot.

Med fængslende og tankevækkende beretninger og eksempler, sætter Søren en dyb refleksion i gang hos sine deltagere. En refleksion om deltagernes indstilling til udfordringer, om hvordan de får det bedste ud af de situationer de kommer i, om værdien af samarbejde og høj performance – også under pres. Søren er super god til at involvere sine deltagere undervejs med små refleksions- og dialog øvelser, så der skabes en tydelig rød tråd til deres hverdag.

Konsulent Susanne Grantzau, Finansforbundet

Det siger andre

Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”

– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

Det siger andre

Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Det siger andre

Vi har ved to seminarer gjort brug af Søren. Et fængslende og levende foredrag med fantastiske visualiseringer. Budskaberne står klart, og de er efterfølgende omsat til anvendelse i dagligdagen, og foldet yderligere ud. Søren har med sine foredrag været med til at understøtte udviklingen af opgaverne, og har bibragt os en viden, der har gjort yderligere udvikling nødvendig.

Kristian Johnsen, funktionsleder, Toldstyrelsen