Udtalelser

 

”Trænger du til en saltvandsindsprøjtning til at komme videre mod dine mål. Mangler du motivation eller tro på, at det kan lade sig gøre, så kan jeg varmt anbefale et motivationsforedrag med Søren. Han fortæller på sin egen jordbundne og stille facon om sit liv fra at være ung knægt med manglende selvtillid til at være en erfaren jagerpilot med troen på, at alt kan lade sig gøre – bare viljen og troen er til stede. Han fortæller hudløst ærligt om op og nedture. Foredraget var en god inspiration til selv at komme videre mod egne drømme og mål.”


– Tina Svendsen
Hospitalschef – Aleris-Hamlet Privathospitaler

”Jeg har læst Sørens bog og har oplevet hans foredrag om motivation. Begge dele af været tankevækkende, underholdende og mindst lærerige og jeg kan på det varmeste anbefale begge. Jeg er overbevist om, at alle vil kunne få et par overraskende og lærerige budskaber med sig hjem.”

 

– Peter Beck Rasmussen
Militærjuridisk Rådgiver, Flyvertaktisk Kommando

Sørens mange årige erfaring som F-16 pilot og hans måde at fortælle historien på, gør at man drages af det spændende og ekstreme der ligger I livet som pilot. Man får virkelig fornemmelsen af at disse gutter er lavet af noget specielt, og at det ikke er hvem som helst der kommer igennem nåleøjet. Det er der for mig gør Søren til noget særligt er hans ro, balance og hans intense nærvær. Personligt tror jeg at ledere og medarbejdere vil kunne lære meget af Søren omkring det at være motiveret, tage beslutninger og bevare overblikket i pressede situationer”

 

– Henrik Tjørnvig
Bestseller Academy

 

”Søren blev hevet ind som foredragsholder for at motivere os til at fastholde fokus selv i slutfasen af et projekt. Hans foredrag var inspirerende, og jeg hører stadig citater som ”Ingen plan B” og ”Train as you fight.”

 

– Iben Andersen
PM – GN Netcom

Skriv et svar