Fra stress til trivsel

april 5, 2012  |  Kommentarer lukket til Fra stress til trivsel  |  by Søren Sørensen  |  Foredrag

 

Et trivselsfremmende medarbejderforedrag inspireret af jagerpiloternes gennemgribende arbejde med at forebygge stress.   

Der er uomtvisteligt langt fra hæve-sænke-borde og faste pladser i personalestuen til cockpittet i et F16-jagerfly, hvor den mindste fejl kan være forskellen mellem liv og død. Men for enhver arbejdsplads, som ønsker sig et et stærkt arbejdsmiljø, er der stor inspiration at hente fra jagerpiloternes arbejdsliv.

Sådan lyder det fra eks-jagerpilot, Søren Sørensen, som i foredraget ”Fra stress til trivsel” giver sine deltagere et unikt indblik i jagerpiloternes ’værktøjer’ til at forebygge stress og håndtere stort pres. Værktøjerne er testet af i praksis – i miljøer og sammenhænge – hvor de enten kan briste eller bære.

Foredraget er blottet for højtragende teorier. Til gengæld er det fyldt med spændende eksempler og anekdoter fra den indimellem hæsblæsende arbejdsdag som dansk jagerpilot. Alle budskaber sættes i perspektiv og bliver gjort nærværende for medarbejdergruppen med fast grund under fødderne.

Søren Sørensens foredrag ”Fra stress til trivsel” giver blandt andet svar på:

  • Hvorfor kollegial tillid og tillid til ledelsen fjerner en potentiel – individuel og kollektiv – stressfaktor på enhver arbejdsplads.
  • Hvorfor det er vigtigt at gøre sig selv i stand til at melde fra, når det er nødvendigt.
  • Hvorfor fokus og dét at holde hinanden op på kerneopgaven er et must for enhver medarbejdergruppe, der sammen vil skabe resultater og finde mening, trivsel og arbejdsglæde i hverdagen.
  • Hvorfor accepten af ’bump’ på vejen gør os stærkere sammen som medarbejdergruppe, og hvorfor accept samtidig er en forudsætning for at kunne finde tilbage på sporet.
  • Hvorfor det er afgørende at turde smide facaden, gøre sig sårbar og hvorfor fejl aldrig må blive elefanten i rummet, vi ikke tør tale om som medarbejdergruppe.

Foredraget er både velegnet for medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser. Book eller forespørg uforpligtende på foredraget ”Fra stress til trivsel” her.

Book eller spørg uforpligtende på foredraget her.

Posted in Foredrag. Bookmark the permalink.

Comments are closed.